Bli medlem

Bli medlem

Vi ønsker deg velkommen som medlem i Rutebilhistorisk Forening og Rutebilhistorisk Forening avdeling Telemark. Medlemskap i lokalavdelingen tegnes gjennom medlemskap i hovedforeningen, der du som bor i Telemark automatisk også vil bli medlem hos oss. Dette gjøres ved å fylle ut skjemaet som du finner under hovedforeningens internettsider www.rhf.no eller ved å trykke HER. Skjemaet kan benyttes av alle, ikke bare de som bor i Telemark, men også andre som vil bli medlem av lokalavdelingen i sitt fylke (dersom lokalavdeling finnes der). Du kan også uavhengig geografisk bosted velge å tilslutte deg avdelingen vår i Telemark om ønskelig (hvis du f.eks. har bodd i Telemark og har et spesielt forhold til busstrafikken her).

Mange av medlemmene har selv jobbet med buss på en eller annen måte. De har jobbet som bussjåfører, mekanikere eller i administrative stillinger i et busselskap. Mange er eller har også vært i familie eller slekt med noen som har jobbet med buss. Og du har dem som bare er fasinert av busser, både gamle og nye. 

Til våre dugnader passer alle inn. Enten du har bakgrunn i mekanikk, karosseriarbeid, trearbeid, elektro eller annet så har vi ha bruk for deg. Vi har også bruk for alle med godt humør og som liker å dele en god historie. Av og til gjør vi mye, av og til gjør vi lite. Våre samlinger er et fristed fra stress og mas som ellers kan prege hverdagen.


Se deg gjerne rundt på våre nettsider! Vi håper å kunne tilby aktiviteter som du kan tenke deg å være med på eller om du kanskje bare ønsker å bli støttemedlem?


De fleste medlemmene i foreningen er menn og godt voksne, men alle kjønn og aldere er selvfølgelig hjertelig velkommen!